Szolgáltatásaink

Tervezés

Tevékenységünkben vezető szerepet tölt be a mélyépítési, környezetvédelmi és egyéb infrastrukturális beruházások terén végzett mérnöki tervezés.
Szolgáltatásaink kiterjednek a projektek szokásos tervfázisainak (tanulmány, előzetes és részletes környezeti hatástanulmány, döntéselőkészítő, megvalósíthatósági, engedélyezési, tender, kiviteli, megvalósulási terv) elkészítésére, valamint az összes szakági (útépítési, forgalomtechnika, vízépítés, közmű, környezetvédelmi, növénytelepítési, építészet, gépészet, talajmechanika stb.) tervezési feladatokra egyaránt. A tervezési munkák elvégzéséhez szükséges geodéziai felméréseket saját magunk végezzük.
A projektek keretében a tervezett létesítmények teljes körű hatósági engedélyeztetését is elvégezzük.

Műszaki ellenőrzés

Cégünk 2008 óta végez műszaki szaktanácsadást, valamint műszaki ellenőrzést mélyépítési területen. Az elmúlt évek során több nagy közmű építési projekt műszaki ellenőrzését végeztük el megrendelőinknek. A projektjeink között megtalálhatóak a FIDIC “piros” és “sárga” kötetek alapján végzett mérnöki tevékenységek is.
Az építőipari kivitelezési tevékenység teljes folyamatában elősegítjük és ellenőrizzük a vonatkozó jogszabályok, hatósági előírások, szabványok, szerződések és a kivitelezési dokumentáció betartását.

A teljes építőipart lefedően rendelkezünk szakemberekkel általános építmények keretein belül az építőmesteri tevékenységeken túl a gépész, mind az elektromos szakipari munkák tekintetében, valamint a különleges építmények területén is:

 • magasépítés szakterület
 • mélyépítési és mélyépítési műtárgyak szakterület
 • közlekedési építmények szakterület
 • vízgazdálkodási építmények szakterület
 • építménygépészeti szakterület
 • építményvillamossági szakterület

Felelős műszaki vezetés

Felelős műszaki vezetői tevékenységünk során célunk, hogy a hivatalos építési engedélyeknek, építési jogszabályoknak és szabványoknak megfelelő kivitelezés valósuljon meg. A kivitelezők számára a megfelelő szakmai gyakorlattal és jogosultsággal kiváló szakemberekkel állunk rendelkezésére: építési-, valamint mélyépítési- és mélyépítési műtárgyak szakterületeken.

Felelős műszaki vezetői tevékenységünk:

 • Az építési-szerelési munkák irányítása.
 • Az építési napló megnyitása, vezetése, ellenőrzése és lezárása, az építési munkahely átvétele, őrzésének biztosítása.
 • A szükséges minőségi vizsgálatok és mintavételek elvégeztetése.
 • Az azonnali intézkedést igénylő építési műszaki feladatok meghatározása és irányítása.
 • Az építtetővel, illetve annak helyszíni képviselőjével (építési műszaki ellenőr), továbbá az esetleges alvállalkozók felelős műszaki vezetőivel való együttműködés.
 • Az átadás-átvételi eljárásban, illetőleg a használatbavételi engedélyezési eljárásban való közreműködés és az ehhez szükséges nyilatkozatok megtétele az építési naplóban.
 • Az építményen végzett építési-szerelési munkák, továbbá az alvállalkozók munkájának összehangolása.

Kivitelezés

Vállalkozásunk egyik kiemelkedő szegmense az építőipari feladatok elvégzése mélyépítés és mélyépítési műtárgyak szakterületén.
Célkitűzésünk a széles körű építőipari műszaki szolgáltatások biztosítása az elérhető legmagasabb minőségben. Vállalkozásunk célja a hozzánk forduló érdeklődők, partnerek, vevők minél magasabb színvonalú kiszolgálása, a vállalkozás piaci pozíciójának megtartása és nem utolsósorban gazdasági sikereinek gyarapítása.

Jelentős szakmai tapasztalattal rendelkezünk:

 • szennyvízátemelő telepek, szivattyúállomások, csapadékvíz átemelők, házi beemelő aknák, nyomásfokozó állomások komplett építésével, kivitelezésével valamennyi mélyépítési, betonozási, gépészeti és elektromos vezérlési és távfelügyeleti munkáival, szagmentesítéssel és egyéb perifériákkal, beüzemeléssel, továbbá a rendszer gépészeti, elektromos és egyéb berendezéseinek szakszerű, hosszú távú karbantartásával.
 • a kivitelezéshez szükséges tervdokumentációk elkészítésével és engedélyeztetésével.
 • az általunk leszállított szivattyúk komplett beépítésével és beüzemelésével is.

Lebonyolítás

Cégünk tevékenységének további területe a megvalósítás lebonyolítása, a teljes kivitelezési folyamat felügyelete, a mérnöki szaktanácsadás. Magasan képzett szakembereink ellenőrzik a munkák megkezdéséhez szükséges összes feltételt. Megvizsgálják a vállalkozó felkészültségét, a beépítendő anyagok és termékek minőségét, az építési- szerelési eljárások és technológiák megfelelőségét.
Egy építőipari beruházás szerteágazó feladatainak megfelelő kézben tartása, irányítása elengedhetetlen a megfelelő megvalósításhoz.

Mérnöki szaktanácsadás

Meglévő és leendő ügyfeleink számára folyamatos mérnöki szaktanácsadással állunk szíves rendelkezésükre.
Cégünk vállalja meglévő- és új ügyfelei részére a beruházások előkészítéséhez-, tervezéséhez, kivitelezéséhez- valamint az üzemeltetés során szükséges mérnöki tanácsadási szolgáltatások végzését.
Tanácsaink segítségével próbáljuk segíteni partnereink munkáját a döntéseik meghozatalánál.

Vállaljuk:

 • a megrendelői döntések előkészítéséhez szükséges tervek és dokumentációk elkészítését
 • műszaki alternatívák javaslatát az adott műszaki feladatokhoz
 • a tervek átfogó véleményezését,
 • a szerződések műszaki és jogi tartalmának ellenőrzését, készítését
 • a Megrendelő képviseletét a tárgyalásokon és az egyeztetéseken
 • állapotfelmérést
 • költségelemzést

Cégünk az infrastrukturális projektek területén a független mérnök feladatait is el tudja végezni.

Szivattyú kereskedelem

Vállalkozásunk az optimális, szivattyúzással kapcsolatos döntések meghozatalában és kivitelezésében segíthet Önnek és cégének. Küldetésünknek tekintjük, hogy szakértelmünkkel segítsük a tudatos, szakmailag átgondolt, minőségi szivattyú beruházást és üzemeltetést.
Cégünk több mint 10 éves szakmai múltja során széles körű tapasztalatra tett szert az iparág márkáival és termékeivel kapcsolatban. Fő feladatunknak tekintjük, hogy megfelelő szakmai tájékoztatást, termékpalettát és szolgáltatást nyújtsunk partnereinknek.
Ügyfeleink igényeinek és az üzemeltetési körülményeinek megismerése alapján megalapozott szakmai javaslatot és optimális választási alternatívákat adunk a megbízható működési körülmények kialakításához.

Partnereink