Rólunk

Társaságunk 2008-ban alakult, 100%-ban magántulajdonú vállalkozásként működik. Magasan kvalifikált, lendületes és tapasztalt munkatársaink, széles szolgáltatási palettánk, illetve kiterjedt és megbízható alvállalkozói törzsünk szavatolják a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő szolgáltatást.
Munkatársaink megfelelő gyakorlattal végzik munkájukat.
Fontosnak tartjuk a nyújtott szolgáltatások magas színvonalon történő ellátását, és partnereink gyors, pontos, és rugalmas kiszolgálását az elvárt megbízhatósággal és minőségben.

A VATUKO Ingatlanfejlesztő Kft. üzletpolitikai célkitűzése a folyamatos növekedés mellett:

  • megbízható és korrekt partnerkapcsolatok kialakítása és minőségi kiszolgálása
  • a munkatársak folyamatos továbbképzése, a változó piaci igényekhez való maximális alkalmazkodás
  • folyamatos műszaki és információs fejlesztések, a piaci igények követésével
  • magas színvonalú szolgáltatás nyújtása és hűség a partnereinkhez

A tevékenységek végzéséhez szükséges, előírt szakmai jogosultságokkal, engedélyekkel, valamint felelősségbiztosítással cégünk rendelkezik.

Mivel kizárólag magas szakmai ismeretekkel rendelkező, tehetséges, felkészült szakembereket foglalkoztatunk, a kiváló technikai és technológiai háttér garantálják az elvégzett munka minőségét. Alvállalkozóink - akikkel többéves kapcsolat és együttműködés köt össze - mind sokéves szakmai tapasztalattal és felkészültséggel segítik munkánkat.

Vevőink elégedettsége a határidők pontos betartásának, az irányító csapat rugalmas gondolkodásának, valamint a piaci igények folyamatos nyomon követésének köszönhető.

Megrendelőink körét folyamatosan bővítjük. Régi, és új megrendelőinkkel is a hosszú távú együttműködésre, és rugalmas kapcsolatra törekszünk. Partnereinkkel sikeresen kialakítottunk egy nagyon jó munka kapcsolatot, üzlet feleinkkel személyes és korrekt viszonyt ápolunk. Az új kapcsolataink túlnyomórészt elégedett megrendelői körünknek köszönhető, akik cégünket ismeretségi körükön belül bátran javasolják. A magyarországi piacon elfoglalt pozíciónk jelenleg biztató. A jó minőségnek, szakembereinknek és mobilitásunknak köszönhetően piaci helyzetünk erősödött az elmúlt években.

Partnereink